Auto

Paint Protection Film

Paint Protection Film

Paint Protection Film is een middel dat uw auto beschermt tegen schade van buitenaf. Er zijn talloze oorzaken waardoor uw auto schade kan oplopen. Harde hagelstenen, gure wind met zand, vorst of een ongeval. Maar ook door minder voor de hand liggende oorzaken zoals vogelpoep, insecten of boomhars, of door chemische stoffen die worden uitgestoten door industrieën en andere auto’s, zoals zuren of zouten. Kortom: genoeg reden om uw auto te beschermen, zodat hij nog zo lang mogelijk als nieuw mee kan gaan. Je kan jouw auto laten beschermen als hij net nieuw is, maar ook als je hem al een paar jaar hebt. Wanneer je er ook mee begint, vanaf dat moment houd je hem in ieder geval nog zo lang mogelijk goed!

Werk voor professionals

Het aanbrengen van beschermfolie is zeker niet iets dat je thuis zelf kan doen. Dit moet je echt laten doen door een professional. De onzichtbare en zelfherstellende beschermfolie van hoge kwaliteit wordt aangebracht in een werkplaats, waarbij de juiste technieken, materialen, machines en niet te vergeten: kennis aanwezig is om zo zorgvuldig mogelijk met jouw auto om te gaan. Door middel van hitte en hoogwaardige folies komt er dus een beschermlaag op jouw auto, waardoor krassen en impact van chemicaliën niet in de laklaag van jouw auto terecht komen, maar op een externe laag. Mocht je jouw auto dus ooit nog willen verkopen of inruilen, dan hoef je in ieder geval niet bang te zijn voor schade.

Kosten

De kosten van Paint Protection Film hangen van uw wensen. De hele auto kan al voorzien worden van een coating vanaf €1750,-. Hierbij wordt dan bijna elk onderdeel van uw auto meegenomen. Echter, er zijn verschillende opties in het soort folie dat je kiest. Hoe hoger de kwaliteit, hoe hoger de kosten. Maar ondanks dat het wellicht een investering lijkt op het eerste oog: je verdient dit ongetwijfeld terug bij de verkoop van uw auto zonder krassen.

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.