Touringcar huren
Vervoer

Wil jij een touringcar huren?

Wil jij met een grote groep naar een uitje? Je kan bijvoorbeeld met de klas een klassenuitje nemen of met het bedrijf een bedrijfsuitje, maar dat kan ook met een vereniging. Als je met een grote groep weg gaat is het natuurlijk niet handig als iedereen dan met de auto gaat. Je zult dan met veel auto’s moeten gaan. Dit kost dan meer tijd met regelen en ook is dit duurder. Iedereen moet dan apart de benzine betalen terwijl je ook met ze allen een touringcar huren kan. Je kan dan gezellig met iedereen in een touringcar zitten. Je hoeft dan ook geen rekening te houden met parkeren. Dit doet de chauffeur. Ook hoeven mensen niet de bob te zijn. Als je wilt kan je gewoon een drankje nemen, omdat er toch een chauffeur is die er voor zorgt dat je veilig thuis komt.

Bij welk bedrijf kan dit?

Bij welk bedrijf kan je nou een touringcar huren? Je kan dit regelen bij Coach Service Company. Zij staan voor je klaar met een touringcar zodat je gezellig je uitje kan houden. Dit hoeft niet in binnen Nederland te blijven hoewel dit wel kan. Je kan bijvoorbeeld gemakkelijk naar een pretpark of museum binnen Nederland met een touringcar. Maar wil jij een ritje naar Londen? Dan is dat ook geen probleem. Er zitten dan wel regels aan hoe lang een chauffeur mag rijden. Binnen Nederland is dat geen probleem, want Nederland is natuurlijk niet zo groot, maar bij langere reizen moet hier rekening mee worden gehouden. Een chauffeur mag maar een bepaald aantal uur reizen voordat hij of zij een pauze moet nemen. Als je in een keer door wilt rijden zul je misschien een tweede chauffeur kunnen nemen. Dit kost natuurlijk wel extra geld, omdat je voor een extra chauffeur moet betalen. Je zult dus moeten overwegen of je dat extra geld ervoor over hebt of dat je de reis iets langer laat duren.

Waarom een touringcar?

Een touringcar huren is hartstikke gezellig. Je kan lekker met elkaar praten en je zit met z’n allen in een bus. Dat is een stuk gezelliger dan iedereen met de auto. Je kan dan natuurlijk carpoolen, maar dan moet nog steeds iemand letten op het rijden. Dit is natuurlijk niet gezellig en je raakt elkaar snel kwijt. Voor korte afstanden is dit niet zo erg, maar voor lange stukken naar het buitenland wel.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *